Waterzuivering op maat

In Nederland hebben wij gelukkig kwalitatief hoogstaand water. Maar zelfs in ons drinkwater kan nog verontreiniging zitten. Denk hierbij aan pesticiden van de landbouw, medicijnresten in het water wat gezuiverd wordt tot drinkwater, zware metalen.
In het water zitten zeer weinig kiemen, dit geeft geen problemen met de kwaliteit van water. Stilstaand water in leidingen in het huis kunnen dit wel beïnvloeden. Een leiding die nergens naar toe gaat of een leiding naar een tappunt die zelden gebruikt wordt kan ervoor zorgen dat er meer bacteriën in het water terecht komen. Met een goede waterzuivering worden al deze stoffen, bacteriën en virussen verwijderd.

Waar komt deze vervuiling vandaan?

Vervuiling van de industrie veroorzaakt een verhoging van chemicaliën en pesticiden in het water. Veel bedrijven hebben vergunningen om het afvalwater te lozen in bijvoorbeeld de Rijn en in de landbouw worden veel bestrijdingsmiddelen gebruikt om de gewassen te beschermen. Deze stoffen komen uiteindelijk deels uit uw drinkwaterkraan en zijn schadelijk voor de gezondheid.

Transport van water is goed geregeld in Nederland en het grootste gedeelte bestaat uit kwalitatief goed leidingen. Maar er zijn bijvoorbeeld nog wel asbest leidingen in het systeem. In uw eigen huis kunnen ongemerkt nog loden leidingen zitten. In het water kunnen dus vervelende stoffen en zware metalen zitten die we liever niet binnen krijgen.

Het water waar wij van drinken, mee koken en warme dranken mee bereiden moet van goede kwaliteit blijven. Het wordt door de hoge bevolkingsdichtheid en verontreiniging van het zoete water steeds belangrijker om het water extra te zuiveren. Wij kunnen u geheel vrijblijvend vertellen en adviseren over de diverse oplossingen die wij bieden.

CT Trio 3 staps waterzuivering

De CT trio toestellen zijn eenvoudig te monteren, standaard zit er ook al een tapkraan bij. Het toestel kun je dan ook eenvoudig zelf plaatsen.

Filtering van het water over 3 trappen
Eenvoudig draai en kliksysteem voor het wissel van de cartridges
Volledig pakket, alles aanwezig voor een eenvoudige montage
Separate kraan inbegrepen, te monteren naast uw huidige kraan

Toch liever vakkundig door ons laten plaatsen? Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat het toestel netjes gemonteerd wordt.