Ons bedrijf is geopend en wij werken volgens de richtlijnen van de RIVM. De werkplek wordt ontsmet na de werkzaamheden.

NaRoSo Watertechniek

Een waterontharder voor de beste prijs

Bij ons vind je alles op het gebied van water, van waterontharders tot waterzuivering en waterbesparing tot drukverhoging. Zelfs water kan beter! Kalk laat een lelijke aanslag achter en heeft een groteinvloed op apparatuur in huis. Kalk kan simpel verwijderd worden met onze vol automatische systemen. Verontreiniging in water is steeds meer een realiteit, met onze diverse systemen is dit simpel te verwijderen.

Waterontharders

Met onze waterontharders bent u verzekerd van 100% zacht water en met ons uitgebreide assortiment is er altijd een oplossing voorhanden, ook bij weinig plaatsing ruimte. Al onze toestellen beschikken over diverse keurmerken en certificaten voor drinkwater. Volume gestuurd is standaard bij ons en een ontsmetting module met zoutalarm is standard bij onze Flamingo toestellen.

Waterzuivering

Zelfs in ons drinkwater kan nog genoeg verontreiniging zitten. Denk hierbij aan bacteriën, pesticiden, zware metalen, medicijnen en er kan zelfs biofilm ontstaan. Dit kan gezondheidsproblemen geven, gelukkig zijn er diverse oplossingen om het water extra te zuiveren.

Drukverhoging

Een regendouche aangeschaft en valt de regen tegen? Met onze pompen is dit probleem eenvoudig opgelost, onze pompen leveren van 30% tot 300% winst in waterdruk. Met de compacte afmetingen is het toestel eenvoudig te plaatsen.

Bij NaRoSo watertechniek ben je op het juiste adres om het comfort, de kwaliteit en de hoeveelheid van water te verbeteren. Met onze waterbesparende producten krijgt u het gevoel van meer water maar bespaar je enorm op water.

Wij zijn een eerlijk en transparant bedrijf en beantwoorden met alle plezier alle vragen.

Voor elk product de beste kwaliteit en prijs

Categorieën

Water ontharders

Compacte drukverhogers

Praktijk foto's

Voordelige prijzen

Service onderhoud

Voor elk huishouden een ontharder

Waterontharders

Met een ontharder haalt u vele voordelen in huis!
Bij ons vind je compacte ontharders, cabinet ontharders, DuoBloxx ontharders, no-nonsens ontharders tot ultra uitgebreide en luxe ontharders. Allen kwalitatief hoogstaand en het beste in hun prijsklasse.

 • Een weldaad voor de huid
  Een ontharder zorgt voor een zachtere huid en bestrijd eczeem.
 • Geen vorming meer van kalkaanslag
  Op je sanitair en in je apparatuur, bestaande aanslag verdwijnt zelfs!
 • Je apparatuur werkt efficiënter
  En bespaart energie, zodat ze ook nog eens langer mee gaan.
 • Bespaar tot 50% op reinigingsproducten
  Gebruik minder, help het milieu en bespaar geld.
 • Proef het verschil!
  Water en met water bereide dranken smaken beter.

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de situatie op te nemen en onze producten toe te lichten. Door ons uitgebreide assortiment hebben wij bijna altijd een oplossing.

wij helpen je graag verder

Neem hier contact met ons op

Wij hebben een uitgebreid assortiment, weet je niet zeker welk type het meest geschikt is voor jullie?
Neem contact met ons op en we helpen je graag verder je kunt ons altijd bereiken op 0512 849 080 of je kunt onderstaand formulier invullen. Uw informatie is veilig bij ons en altijd in te zien, indien gewenst verwijderen wij alle gegevens.

Adres

Ampèrelaan 3-005
9207AM Drachten

Contact

Tel – 0512 849 080
Email – info@naroso.nl

* velden zijn verplicht