NaRoSo Watertechniek

Een waterontharder voor de beste prijs

Bij ons vind je alles op het gebied van water, van waterontharders tot waterzuivering en waterbesparing tot drukverhoging. Zelfs water kan beter! Kalk laat een lelijke aanslag achter en heeft een groteinvloed op apparatuur in huis. Kalk kan simpel verwijderd worden met onze vol automatische systemen. Verontreiniging in water is steeds meer een realiteit, met onze diverse systemen is dit simpel te verwijderen.

Waterontharders

Met onze waterontharders bent u verzekerd van 100% zacht water en met het uitgebreide assortiment is er altijd een oplossing voorhanden, ook bij weinig plaatsing ruimte.

Alle toestellen beschikken over diverse keurmerken en certificaten voor drinkwater.

Volume gestuurd is standaard en een ontsmetting module met zoutalarm is standard bij op de Lucy+ toestellen.

Benieuwd naar onze toestellen?

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen?

Of maak gebruik van onze keuzehulp

Met de keuzehulp weet u snel welk product geschikt is

Kwaliteit, goede service en lange levensduur

Wij vinden het belangrijk dat een product van goede kwaliteit is. De waterontharders zijn vervaardigd uit de beste materialen en de reeds bewezen techniek maken onze toestellen zeer betrouwbaar. Een levensduur van 20 tot 30 jaar is dan ook geen uitzondering.

Met onze uitstekende service staan wij altijd voor u klaar voor als u vragen heeft of toch een storing ondervind, tijdens de garantie lossen wij elk probleem dan ook volledig kosteloos op. Ook na de aanschaf van een waterontharder staan wij voor u klaar.

Op onze waterontharders zit dan ook:

Alleen het beste, de premium LUCY waterontharders

De meest geavanceerde waterontharders in ons assortiment. Dit product beschikt over alle nieuwe en moderne technologie voor 100% zacht en veilig drinkwater. De LUCY heeft standaard proportionele volume sturing, up-flow spoeling en droge zoutvoorraad. De LUCY+ heeft daarnaast ook nog een kleuren display, ontsmetting module en zoutalarm.

Door de compacte vormgeving en het moderne uiterlijk is dit toestel op veel locaties te plaatsen. De bijkeuken, trapkast en bijvoorbeeld de garage zijn ideale locaties voor dit apparaat.

LUCY ontharders zijn tot 40% zuiniger met zout, het toestel leert uw waterverbruik en past de spoeling en zoutgebruik hier op aan. Of u nu alleen bent of met 5 personen, de LUCY verbruikt nooit meer zout dan nodig. Het toestel maakt van het zout een ontsmetting vloeistof, u hoeft niks extra toe te voegen en toch is het toestel bij iedere spoeling extra gereinigd.

Waterzuivering

Zelfs in ons drinkwater kan nog genoeg verontreiniging zitten. Denk hierbij aan bacteriën, pesticiden, zware metalen, medicijnen en er kan zelfs biofilm ontstaan. Dit kan gezondheidsproblemen geven, gelukkig zijn er diverse oplossingen om het water extra te zuiveren.

Vaak wordt er gekozen voor extra filtratie voor de keukenkraan, wij hebben hiervoor diverse oplossingen beschikbaar.

Drukverhoging

Een regendouche aangeschaft en valt de regen tegen? Met onze pompen is dit probleem eenvoudig opgelost, onze pompen leveren van 30% tot 300% winst in waterdruk.

De Jolly drukverhogers zijn met de compacte afmetingen eenvoudig te plaatsen. Dit type is dan ook ons meest verkochte drukverhoger.

Voor elk huishouden een ontharder

Waterontharders

Met een ontharder haalt u vele voordelen in huis!
Bij ons vind je compacte ontharders, cabinet ontharders, DuoBloxx ontharders, no-nonsens ontharders tot ultra uitgebreide en luxe ontharders. Allen kwalitatief hoogstaand en het beste in hun prijsklasse.

 • Een weldaad voor de huid
  Een ontharder zorgt voor een zachtere huid en bestrijd eczeem.
 • Geen vorming meer van kalkaanslag
  Op je sanitair en in je apparatuur, bestaande aanslag verdwijnt zelfs!
 • Je apparatuur werkt efficiënter
  En bespaart energie, zodat ze ook nog eens langer mee gaan.
 • Bespaar tot 50% op reinigingsproducten
  Gebruik minder, help het milieu en bespaar geld.
 • Proef het verschil!
  Water en met water bereide dranken smaken beter.

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de situatie op te nemen en onze producten toe te lichten. Door ons uitgebreide assortiment hebben wij bijna altijd een oplossing.

wij helpen je graag verder

Neem hier contact met ons op

Wij hebben een uitgebreid assortiment, weet je niet zeker welk type het meest geschikt is voor jullie?
Neem contact met ons op en we helpen je graag verder je kunt ons altijd bereiken op 0512 849 080 of je kunt onderstaand formulier invullen. Uw informatie is veilig bij ons en altijd in te zien, indien gewenst verwijderen wij alle gegevens.

  Contact

  Tel – 0512 849 080
  Email – info@naroso.nl

  Adres

  Ampèrelaan 3-005
  9207AM Drachten

  Wij zijn geopend op afspraak en komen met alle plezier geheel vrijblijvend bij u thuis lang.