Sterk in 100% zacht, meer, zuiver en heter water!

Bij ons vindt u alles op het gebied van water, zelfs water kan beter!

Waterontharders is ons specialisme, kalkvrij water geeft enorm veel voordelen en comfort.
√ Geen kalkaanslag meer in de badkamer, keuken en apparatuur
√ Goed voor huid en haar, met name goed voor droge huid en eczeem
√ Bespaar 50% op reiniging producten
√ Langere levensduur van uw apparatuur
√ Wij geven tot 20 jaar garantie en hebben uitstekende service
√ Altijd vrijblijvend een advies gesprek bij u thuis

Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van boilers, waterdruk verhogers en waterfilters.

Kwaliteit, goede service en lange levensduur

Wij vinden het belangrijk dat een product van goede kwaliteit is. De waterontharders zijn vervaardigd uit de beste materialen en de reeds bewezen techniek maken onze toestellen zeer betrouwbaar. Een levensduur van 20 tot 30 jaar is dan ook geen uitzondering.

Met onze uitstekende service staan wij altijd voor u klaar voor als u vragen heeft of toch een storing ondervind, tijdens de garantie lossen wij elk probleem dan ook volledig kosteloos op. Ook na de aanschaf van een waterontharder staan wij voor u klaar.

Waterontharders

Met onze waterontharders bent u verzekerd van 100% zacht water en met het uitgebreide assortiment is er altijd een oplossing voorhanden, ook bij weinig plaatsing ruimte.

Alle toestellen beschikken over diverse keurmerken en certificaten voor drinkwater. Volume gestuurd is standaard en een ontsmetting module met zoutalarm is standard bij op de Lucy+ toestellen.

Maak gebruik van onze keuzehulp

Met de keuzehulp weet u snel welk product geschikt is

Benieuwd naar onze toestellen?

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen?

Alleen het beste, de premium LUCY waterontharders

De meest geavanceerde waterontharders in ons assortiment. Dit product beschikt over alle nieuwe en moderne technologie voor 100% zacht en veilig drinkwater. De LUCY heeft standaard proportionele volume sturing, up-flow spoeling en droge zoutvoorraad. De LUCY+ heeft daarnaast ook nog een kleuren display, ontsmetting module en zoutalarm.

Door de compacte vormgeving en het moderne uiterlijk is dit toestel op veel locaties te plaatsen. De bijkeuken, trapkast en bijvoorbeeld de garage zijn ideale locaties voor dit apparaat.

LUCY ontharders zijn tot 40% zuiniger met zout, het toestel leert uw waterverbruik en past de spoeling en zoutgebruik hier op aan. Of u nu alleen bent of met 5 personen, de LUCY verbruikt nooit meer zout dan nodig. Het toestel maakt van het zout een ontsmetting vloeistof, u hoeft niks extra toe te voegen en toch is het toestel bij iedere spoeling extra gereinigd.

NaRoSo beoordeeld door onze klanten:

martin oudehaske
martin oudehaske
27. Juli, 2022.
Goede duidelijke uitleg bij ontmoeting en geen opdringerig persoon. Lucy+ netjes en vakkundig geïnstalleerd.
Marten
Marten
29. Mei, 2022.
Sociale persoon, legt alles goed uit en kwaliteit prijs verhouding is TOP
Ciska Sterk
Ciska Sterk
20. April, 2022.
Deskundig en betrouwbaar. Installatie was snel klaar. Top!
René van der Laan
René van der Laan
25. Januari, 2022.
Het traject is van A tot Z perfect verlopen. NaRoSo biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding en ik beveel hen van harte aan!
JJ Euving
JJ Euving
23. Oktober, 2021.
5 oktober 2021 heeft NaRoSo bij ons de waterontharder in de meterkast geplaatst. Ze hebben zelf een 'tafeltje' gemaakt waar het apparaat op staat, zodat alles perfect past. Heel tevreden over de snelheid en netheid waarmee gewerkt is.
Brenda Bax
Brenda Bax
11. Oktober, 2021.
Snelle, goede en vriendelijke service. Ondanks de grote afstand werd er eerst bij mij thuis geadviseerd en kon ik vervolgens kiezen of ik de waterontharder wilde aanschaffen of niet.

Waterzuivering

Zelfs in ons drinkwater kan nog genoeg verontreiniging zitten. Denk hierbij aan bacteriën, pesticiden, zware metalen, medicijnen en er kan zelfs biofilm ontstaan. Dit kan gezondheidsproblemen geven, gelukkig zijn er diverse oplossingen om het water extra te zuiveren.

Vaak wordt er gekozen voor extra filtratie voor de keukenkraan, wij hebben hiervoor diverse oplossingen beschikbaar.

Drukverhoging

Een regendouche aangeschaft en valt de regen tegen? Met onze pompen is dit probleem eenvoudig opgelost, onze pompen leveren van 30% tot 300% winst in waterdruk.

De DAB e.sybox units worden het meest geplaatst voor meer waterdruk. De pomp is frequentie geregeld zodat hij op elke gewenste druk ingesteld kan worden. Met deze pomp is het niet meer nodig om een dure verbouwing te ondernemen naar grote diameter leiding. Door het bestaande leidingwerk in uw woning kan ook veel meer water.

Neem hier contact met ons op

Wij hebben een uitgebreid assortiment, weet je niet zeker welk type het meest geschikt is voor jullie?
Neem contact met ons op en we helpen je graag verder je kunt ons altijd bereiken op 0512 849 080 of je kunt onderstaand formulier invullen. Uw informatie is veilig bij ons en altijd in te zien, indien gewenst verwijderen wij alle gegevens.

Met ster is verplichte invoer
Niet verplicht. Voor een juiste offerte hebben wij uw woongebied nodig
U kunt meerdere opties aanvinken

Contact

Tel – 0512 849 080
Email – info@naroso.nl

Adres

Ampèrelaan 3-7
9207AM Drachten

Wij zijn geopend op afspraak en komen met alle plezier geheel vrijblijvend bij u thuis lang.