Lucy waterontharders voorzien u en uw woning van zacht water

De Lucy is een compacte waterontharder met een uniek design geïnspireerd door de natuur. Het combineren van hoge prestaties en een gebruiksvriendelijk ontwerp zorgen er voor dat het product aan al uw verwachtingen zal voldoen. Door het compacte formaat zijn deze ontharders bijna altijd te plaatsen.

De Lucy is er in twee varianten, Lucy en de Lucy+.

Er zijn twee formaten beschikbaar, de mini voor 1 tot 5 personen en de maxi voor 5 en meer personen. Het toestel leert uw waterverbruik en door de proportionele volumesturing verbruikt u nooit meer zout en spoelwater dan nodig. Wanneer er twee personen in het huishouden zijn zullen beide versies zich aanpassen op dit waterverbruik.

Lucy premium waterontharder

Benieuwd naar de mogelijkheden?

LUCY vanaf €1149,-

De Lucy ontharder is een luxe ontharder met een modern uiterlijk. De ontharder heeft een duidelijke display waar u de belangrijkste informatie vind. Standaard heeft dit toestel UP-flow spoeling met proportionele volume sturing, hiermee bespaard u tot 40% op zout in vergelijking met veel andere toestellen.

Een vakantiemodus is belangrijk en is ook op dit toestel aanwezig, wanneer u lang van huis bent zorgt deze modus ervoor dat het water ververst wordt.

LUCY+ vanaf €1349,-

De Lucy+ is de premium versie van de twee varianten. Hij beschikt over alle eerder genoemde opties van de Lucy, daarnaast beschikt dit toestel standaard over een ontsmetting module en een zoutalarm. Bij elke spoeling zal uw toestel extra worden ontsmet, zodoende krijgt verontreiniging nog minder kans.

Op de kleurendisplay met touch bediening ziet u in 1 oogopslag nog meer informatie over uw toestel.

Bij de Lucy+ kunt u in het menu kiezen voor een automatische of een handmatig in te schakelen vakantiemodus.