Als een totale leverancier voor watertechniek bij u thuis kunnen boilers niet ontbreken. Wij hebben een zeer divers assortiment aan boilers. Van simpele no-nonsense aan/uit boilers tot slimme boilers die uw warm water verbruik registeren. Kortom, van energieklasse A tot energieklasse C.

De boilers zijn beschikbaar met een doe het zelf pakket. Uiteraard is vakkundige montage door ons ook mogelijk. Wij komen ook vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken met de producten van Homewizard om de boilers nog effectiever te laten werken. Wanneer veel stroom wordt opgewekt schakelt dit systeem automatisch de boiler aan, er is hiervoor wel een slimme meter nodig in huis.

TESY BelliSlimo slimme boiler

BelliSlimo Cloud is de nieuwste toevoeging aan de TESY Cloud-familie. Het biedt intuïtieve programmering en monitoring door de TESY Cloud-app, beschikbaar voor iOS en Android.
BelliSlimo is een high-tech elektrische boiler met dubbele tank die een exclusief Italiaans design, een slank silhouet met een diepte van 28 cm combineert voor eenvoudige installatie en eersteklas comfort

√ Controle via het internet; eenvoudige installatie en aansluiting van de boiler op de TESY Cloud-app; Real-time monitoring en controle van de boiler altijd en overal
√ Koperen verwarmingselementen.
√ Energieklasse B; de hoogste energieklasse in zijn categorie
√ Kan zowel verticaal of horizontaal worden geïnstalleerd
√ Eco smart mode; Zelflerend en zelfmanagement
√ Dubbele tank; Twee watertanks met aparte koperen verwarmingselementen
√ Snelle eerste douche
√ Vakantie modus

Wilt u meer informatie of prijzen? Door onderstaand formulier in te vullen nemen wij contact met u op.

Met ster is verplichte invoer
U kunt meerdere opties aanvinken

TESY compact keukenboilers

De boilers van de Compact-serie met een laag volume en compact formaat zijn geschikt voor installatie in kleine en smalle ruimtes dichtbij het punt van warmwatergebruik. De toestellen kunnen onder of boven de mengkraan worden geplaatst.

√ Deze serie biedt elektrische boilers met een laag volume en een opslagcapaciteit van 6 en 15 liter.
√ Verbergbare temperatuur regelaar voor een gemakkelijke instelling van de watertemperatuur
√ BiLight-indicatie voor een gemakkelijke en snelle herkenning van de verwarmings-modus
√ Piston-effect voor controle van de snelheid van het inkomende water en verhoging van de hoeveelheid warm water tot maximaal 22% voor de modellen die boven de wastafel zijn geïnstalleerd
√ Crystal Tech; Glaskeramische coating voor bescherming tegen corrosie

TESY BiLight boilers

De BiLight serie elektrische warmwaterboilers is ontwikkeld in overeenstemming met de hoogste Europese veiligheidsnormen en kwaliteitseisen. Deze betaalbare serie is ontwikkeld voor hoogwaardig design gecombineerd met een klein prijskaartje. De BiLight-serie is vervaardigd met de nieuwste technologieën voor plasmabooglassen en de toepassing van glaskeramische coating. De corrosieweerstand wordt verder gegarandeerd door de extra anode-bescherming.
√ ​Piston-effect; voor een gecontroleerde invoer snelheid van het inkomende water om de hoeveelheid warm water in de boiler te verhogen met 15%
√ Insutech; een eigen TESY-technologie voor zeer efficiënte isolatie en extreem lage warmteverliezen
√ BiLight-indicatie voor een gemakkelijke en snelle herkenning van de verwarmings-modus
√ Elektrische aan/uit-schakelaar
√ Anti vorst beveiliging
√ Crystal Tech; Glaskeramische coating voor bescherming tegen corrosie
√ De watertank is gelast met plasmaboog lastechnieken voor een langere levensduur