Wij vinden het erg belangrijk dat wij transparant een eerlijk werken voor iedereen. Niet 15 jaar garantie geven en vervolgens kleine letters ondertekenen voor een contract. Nee, je kiest zelf of er onderhoud uitgevoerd moet worden. Wij geven 3 jaar garantie op onze toestellen dat met onderhoud verlengd kan worden tot maximaal 20 jaar.

Wij adviseren om onderhoud uit te laten voeren, hiermee blijft het apparaat in een goede conditie en wordt hij goed gereinigd en ontsmet. Na verloop van tijd is de kans heel groot dat er verontreiniging in een waterontharder kan optreden met alle gevolgen. Een ontharder die nooit onderhoud krijgt of gereinigd wordt zal uiteindelijk een kweekvijver worden van bacteriën, schimmels en zelfs legionella. Dit geld voor alle ontharders die te krijgen zijn op de Nederlandse markt, ook degenen met een ontsmetting module, deze module is ter ondersteuning om het toestel schoon te houden, dit is echter niet voldoende om een ontharder altijd vrij te houden van besmetting.

Drinkwater is een basisbehoefte en we komen iedere dag in aanraking met het water uit de kraan. We douchen er onder, koken ermee en drinken er van. Dit moet van goede kwaliteit blijven, ook na het plaatsen van een waterontharder. Neem hier geen risico mee en laat periodiek en preventief onderhoud uitvoeren.

Wij hanteren de volgende onderhouds tarieven:

  • 1-Jaarlijks onderhoud €80,- inclusief BTW; exclusief het verbruikszout
  • 2-Jaarlijks onderhoud €80,- inclusief BTW; exclusief het verbruikszout

Wij voeren ook onderhoud uit aan “vreemde” merken. Deze kunnen ook voorzien worden van een ontsmettings module door ons.

Het wordt steeds belangrijker en actueler om het drinkwater extra te zuiveren. Met onze Freshpoint oplossingen is uitgebreide filtratie mogelijk. In het drinkwater kunnen pesticiden, medicijnresten, chloor, bacteriën, etc. verscholen zitten. De Freshpoint is eenvoudig in een keukenkastje te plaatsen, met een separate kraan is dan uitgebreid gezuiverd water beschikbaar, ontdaan van alle verontreinigingen die niet goed voor ons zijn.

Wij zijn niet een bedrijf wat alleen waterontharders verkoopt, wij gaan verder en bieden zelfs een uitgebreid assortiment waterbesparende producten aan.

  • 24 uur service
  • Eerlijk en transparant
  • Garantie: echt geen kosten bij defecten
  • Echt kwaliteit is bij ons betaalbaar

Waar komt leidingwater vandaan? Pentair®

Waarom het water in huis ontharder? Pentair®

Hoe filter je het water extra? Pentair®